1. Deplasarea Membrilor Fondatori , la complexul turistic 7 frati in piatra craiului 14. octombrie 2011 , in vederea negocierii preluarii complexului turistic .

 


 

2. Acordarea diplomelor de membrii fondatori si prima seara la foc de tabara la RASNOV 15.octombrie 2011


 

3. 01.11.2011 Deplasarea membrilor fondatori la Ramnicu Valcea in vederea preluarii taberei de la Cainenii mari.


 

4. Depunerea juramantului de catre prima serie de HAIDUCI 18.11.2011 LA REFUGIUL HAIDUCILOR din CONSTANTA

 


 

5. Spectacol prilejuit de acordarea diplomei si plachetei de Presedinte (haiduc) de Onoare , excelentei sale maestrul FLORIN PIERSIC , LUNI 21.11.2011 la MARITIMO SHOPPING CENTER. 

6. Depunerea Juramantului de catre ce-a de-a doua serie de Haiduci 21.11.2011 Constanta

______________________________________________________________________________________________

7. In perioada 16 - 30 ianuarie 2012 , ASOCIATIA HAIDUCILOR , a organizeaza MITING  ANTIDICTATURA , impotriva REGIMULUI DICTATORIAL BASESCU - BOC , pe rand din informatiile detinute de organizator in fata PREFECTURII CONSTANTA , in perioada 16 - 27 ianuarie , au semnat pentru DEMITEREA PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU si TRIMITEREA ACESTUIA IN JUDECATA PENTRU GENOCID PRIN INFOMETARE si INALTA TRADARE NATIONALA , precum si pentru DEMITEREA premierului EMIL BOC

un nr de 1038 de persoane .

___________________________________________________________________________________________

In urma actiunilor de strangere de ajutoare organizata de catre " HAIDUCI " au fost stranse 100 Kg de ajutoare insemnand ( faina , orez, ulei , zahar , conserve , pateu , paste , etc , ) ajutoare ce au fost predate in vederea intrajutorarii sinistratilor catre CONSILIUL JUDETEAN CONSTANTA .

__________________________________________________________________________________________

 

In data de 10.09.2012. in urma sedintei adunarii generale a membrilor fondatori a fost exclus si excomunicat primul membru aderent in persoana domnului PANDICI MARIN pentru comportament jignitor la adresa conducerii si a celorlalti haiduci.

 

________________________________________________________________________________________________

In data de 30 octombrie 2012 a avut loc sedinta ocazionata de implinirea unui an de la infiintarea asociatiei , cu acest prilej ce a avut loc la sediul asociatiei , au participat 138 de membrii care au primit diplome .